Vuurwerk en huisdieren: Een gratis Ebook!

winter-wonderland-3821445_1920.jpg
Write it on your heart that every day is the best day in the year.
— Ralph Waldo Emerson

Afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat tips verzameld over vuurwerk en huisdieren. Afgelopen weken ben ik dan ook druk aan het schrijven geweest om deze tips in een Ebook te verzamelen. Het is een Ebook van 16 pagina’s geworden. Met onder andere informatie over hoe te werken met een vuurwerk CD, waarom het verstandig is om iets aan vuurwerk angst te doen en hoe je zelf acupressuur kan toepassen bij jouw dieren.

Omdat ik zo blij ben met mijn lezers en volgers wil ik jullie dit Ebook gratis aanbieden. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en hoop dat jullie er wat aan hebben!

Mocht je zelf nog goede tips hebben om het ebook mee aan te vullen dan hoor ik dat uiteraard graag!

Je kunt het downloaden door op onderstaande foto te klikken: